Verzending en retour

Verzending

  • De verzendkosten bij bestellingen in Nederland onder de € 75,- zijn € 5,95
  • Bestellingen boven de 75,- verzenden wij gratis. 
  • Komt hier een deel van retour, dan verrekenen wij alsnog de verzendkosten.

Je bestelling zal binnen 24 uur in behandeling worden genomen mits de betaling is afgerond. De levering zal plaats vinden binnen 1 – 2 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij SheMixxed.

Retourneren

  • Het retourneren van (een deel van) de bestelling dient binnen 14 dagen te geschieden.
  • Uiteraard dient de kleding of accessoire onbeschadigd, ongedragen en in de originele verpakking te zitten, anders kunnen wij het niet retour nemen.
  • Verzendkosten voor retourzendingen zijn voor de rekening van de klant evenals de kosten bij beschadiging of vermissing tijdens het transport van de door u opgestuurde artikelen.
  • Indien het artikel in goede staat is ontvangen, versturen wij de nieuwe bestelling (indien gewenst) of stort SheMixxed het aankoopbedrag (ex. verzendkosten) terug op je rekening binnen 14 dagen na de melding van retour.

Uitzonderingen: Oorbellen worden niet retour genomen i.v.m hygiëne voorschriften.  Ook cadeaubonnen, artikelen verkregen d.m.v. speciale winacties, afgeprijsde/sale artikelen en artikelen gekocht middels een kortingscode kunnen niet geruild of  geretourneerd worden.

Retourbeleid

Ben je niet tevreden over de door jou bestelde artikelen dan is er de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.

( De retour kosten zijn voor eigen rekening)

Stuur het ingevulde retour formulier mee met de zending, indien het formulier niet volledig ingevuld is, kunnen we de retourzending niet verwerken.

We accepteren geen gedragen kleding/accessoires en/of schoenen.